När du driver ett företag och har anställda är det många saker att tänka på för att medarbetarna ska må bra. När personalen mår bra ökar produktiviteten och gynnar företaget. Det är inte bara en ergonomisk inredning, bra utrustning och olika aktiviteter som är bra tillvägagångssätt för att öka effektiviteten och produktiviteten hos företaget. Det finns även mindre saker som har betydelse. Exempelvis kan en fruktkorg bidra med mycket. Om du vill ge dina medarbetare en fruktkorg ska du gå in på fruktleveransen.se och beställa. Det finns både fruktkorgar och fruktpåsar att beställa på fruktleveransen.se.

Bättre trivsel

En fruktkorg kan bidra till en rad positiva faktorer som att ge friskare, piggare och gladare medarbetare. Det är även en mycket lägre investeringskostnad att se till att en fruktkorg från fruktleveransen.se levereras varje vecka än att köpa olika saker och produkter till personalen. Fruktkorgen kan verkligen bidra till att skapa en trivsam miljö på företaget. När fruktleveransen kommer har medarbetarna en anledning att resa sig upp och gå till fruktkorgen och välja ut en favoritfrukt. De gör att personalen får en behövlig paus i arbetet men gör även att de rör på kroppen. Små pauser är faktiskt ovärderliga i det långa loppet.

Bra för personalens hälsa

Att äta frukt är även bra för allmänhälsan. Frukter innehåller nödvändiga vitaminer, mineraler och antioxidanter som bidrar till att hålla sig frisk. När medarbetarna är friska minskar sjukfrånvaron och det är fördelaktigt för företaget. När medarbetarna äter ett mellanmål är det även större chans att blodsockret håller sig på en jämn nivå, vilket också bidrar till produktivitet. Trötta medarbetare som är hungriga jobbar sällan bra.

Frukt hela veckan

Som företagare är det viktigt att måna om de anställda på olika sätt och fruktkorg är en sak. De små sakerna kan vara än viktigare än de större sakerna. När det kommer till fruktkorgar är det bra att tänka på att frukten ska räcka hela veckan. Antingen kommer det en rejäl fruktkorg en gång i veckan eller för att alltid ha färsk frukt kan det med fördel komma en leverans två gånger i veckan.