Du har slitit, lärt dig nya saker och har förhoppningsvis sålt så pass mycket att du äntligen kan andas ut en stund. Du har som nybliven företagare anlitat personer som gjort ett bra jobb och du vill visa din uppskattning. Då är det läge att fira!

Den första firmafesten är antagligen minst lika viktig för dig som ägare, som det är för de anställda. Ni är inte många, men ni är tajta och stolta. De flesta nystartade företag som överlever det initiala trycket behöver få lite avkoppling, men så klart måste det hållas inom rimliga gränser. Du behöver inte ta med hela teamet till sydöstra Frankrike för vinprovning, men du kan bjuda på viner från Cotes du Rhone och skapa din egen unika upplevelse.

Visa uppskattning och sparsamhet i ett

En första firmafest bör först och främst visa att du som ägare är glad, nöjd och stolt över vad som presterats de senaste månaderna eller åren. Att bjuda på vinprovning och samtidigt kanske ge en generös, lokalproducerad presentkorg är ett säkert kort. Vill du byta ut presentkorgen mot mer personliga presenter är det perfekt om det fungerar – men tänk då på att hålla kostnaden på samma nivå för alla anställda. Och glöm inte att bästa presenten för anställda nästan alltid är pengar.